Individuelt tilrettelagt forløb

Vi har gode erfaringer med at skabe individuelle løsninger til det enkelte barn udfra barnets, forældrenes og sagsbehandlers ønsker.

Vi har f.eks. undervist et barn hjemme som en overgangsperiode fra hjem til Himmelev. Forældre har været involveret både i planlægning og udførelse af en helt særlig indretning af de fysiske rammer til et barn i et at vores særprojekter. Nogle forældre har valgt at komme og putte deres børn i den første periode efter indflytningen.

Nogle forældre ønsker at beholde så mange funktioner som muligt i forhold til deres barn, som f.eks. at gå til læge, tandlæge, frisør, købe tøj, deltage i fritidsaktiviteter. Andre forældre foretrækker, at Himmelev er med sammen med dem om sådanne opgaver, og atter andre igen ønsker, at Himmelev overtager for at give barnet så meget kontinuitet som muligt og for at værne om deres egen gode relation til barnet. Indenfor vores rammer er det på den måde muligt at skræddersy et helt unikt tilbud der tilgodeser netop dette barns behov.

Sidst opdateret 14.08.2014