Skole

Skolen på Himmelev ligger lige ved siden af boligerne.

Du kommer til at gå i en lille skole. Der er 2-5 børn i klasserne. Hver klasse har 2-3 lærere. Vi kan tilbyde dig de samme fag som den almene folkeskole, men vi tilpasser i høj grad indholdet og undervisningsmetoderne, så de passer til dig.

De ældste børn kan tage folkeskolens afgangsprøve hos os og har også mulighed for at tage fag på den nærliggende Hvalsø skole.

En skoledag starter kl. 8.30. Dagen starter ofte samlet ved et fællesbord i midten af klassen. Herefter følger hver elev sit eget skema. Det er muligt både at arbejde sammen eller alene ved sit eget skolebord.

Til frokost spiser vi enten madpakker eller tilbereder maden sammen.

Undervisningen kan både foregå i skolelokalerne, men kan også foregå udenfor f.eks. i skoven, på stranden, på museer eller i Zoologisk Have. En gang om året har vi emneuge, hvor hele skolen arbejder med det samme tema. Nogen gange slutter vi af med, at forældrene inviteres til fremlæggelsen.

I frikvartererne kan børnene være indenfor og lege, spille, læse eller slappe af. Eller udenfor og f.eks. køre mooncar, spille fodbold, sjippe eller blæse sæbebobler på Himmelevs legeplads.

Der er altid voksne omkring børnene - også i frikvartererne.

Du kan se et eksempel på et skoleskema her

Her kan du finde ferieplan 2019-20 Ferieplan skolen 2020-2021

Sidst opdateret 06.02.2020